Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-eindhoven.nl


  Helderzienden uit Eindhoven geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Destiny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.




Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Prachtig consult gehad. Helemaal de liefde ontvangen. mooie ingevingen doorgekregen. Liefs.




Ervaring van Marieke met helderziende Destiny   Ervaring van Marieke met helderziende Destiny   Ervaring van Marieke geplaatst op 26 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Super bedankt, u bent een top vrouw.




Ervaring van Gina met helderziende Destiny   Ervaring van Gina met helderziende Destiny   Ervaring van Gina geplaatst op 17 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Een heel zuiver medium die alle informatie juist en gedetailleerd doorkrijgt. Je voelt aan dat dit klopt wat deze dame voorspelt. Blijft ook zonder oordeel praten over personen en situaties en geeft je waardevolle advies mee. Bedankt.
Groetjes Cindy.




Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 13 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Super bedankt voor het consult, het klopt precies met wat er speelt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Destiny   Ervaring van Anoniem met helderziende Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Fantastische lieve warme vrouw met echte gaves. Ze is eerlijk, oprecht en meelevend. Zij behoort tot de beste. Ik heb haar nu meerdere keren gesproken en ze geeft je inzichten, hoop en rust. Ze weet wat je nodig hebt en met haar positiviteit voel je na een verhelderend gesprek gelijk een stuk beter. Fijn om met haar te praten. Je weet precies de zere plek aan te wijzen. Bedankt weer en spreek je weer.




Ervaring van Carolien met helderziende Destiny   Ervaring van Carolien met helderziende Destiny   Ervaring van Carolien geplaatst op 5 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Ik bel Destiny al 2 jaar lang en ze is altijd heel zuiver in haar reading. Dingen die ze onmogelijk kan weten, verteld ze gewoon aan me. Destiny is een Topper. De beste op deze lijn by far. Er is geen andere die ik bel dan haar.




Ervaring van Sil met helderziende Destiny   Ervaring van Sil met helderziende Destiny   Ervaring van Sil geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Een zeer lieve vrouw, goed mee gepraat, alles klopt wat ze gezegd had, zonder dat ik iets hoefde te zeggen. Ik heb er alle vertrouwen in dat t goed gaat komen. op alle vlakken. Ik zou haar zeker bellen, liefs s.




Ervaring van Suzanne met helderziende Destiny   Ervaring van Suzanne met helderziende Destiny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 11 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny
Ik bel je al wat jaren.
Je brengt me altijd tot rust en geeft me volop vertrouwen.

Jr bent lief zuiver en warm en eerlijk en ja tijd bestaat niet.

Het komt altijd uit wat je doorgeeft soms eerder soms duurt het langer.
Dank je voor je steun geduld en liefdevolle energie.




Ervaring van Vast klantje met helderziende Destiny   Ervaring van Vast klantje met helderziende Destiny   Ervaring van Vast klantje geplaatst op 29 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Wat een fijn en heel duidelijke uitleg ik hoop dat alles uitkomt maar daar vertrouw ik wel op.




Ervaring van Sonia met helderziende Destiny   Ervaring van Sonia met helderziende Destiny   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, bedankt voor de mooie reading. Heel bijzonder wat je allemaal hebt gezien en ik hoop dat jouw mooie voorspelling uitkomt. Wat jij zag m.b.t mijn situatie klopte helemaal en bedankt voor de goeie raad. Superlieve vrouw.




Ervaring van Liz met helderziende Destiny   Ervaring van Liz met helderziende Destiny   Ervaring van Liz geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Super fijn en verhelderend gesprek gehad. Heb al 2x met Destiny gebeld en ze zat elke keer goed met haar voorspelling. Super lief en fijn mens. Raad haar zeker aan om te bellen. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met helderziende Destiny   Ervaring van Sandra met helderziende Destiny   Ervaring van Sandra geplaatst op 10 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Hele mooie reading top.




Ervaring van Anny met helderziende Destiny   Ervaring van Anny met helderziende Destiny   Ervaring van Anny geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, ik heb je gisteren een uurtje aan de lijn gehad en amai wat een TOP vrouw ben je. U heeft me enorm goed consult gegeven WAAUW en zonder iets te zeggen, wist u dingen te vertellen. U kan ook goed luisteren en oordeelt niet. U bent een zuiver en oprecht medium. Zeer aangenaam om mee te praten. Ik ben zeer tevreden en ga u zeker nog terug bellen. Deze vrouw is een echte aanrader en topper. Bedankt nogmaals. Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Destiny   Ervaring van Sonja met helderziende Destiny   Ervaring van Sonja geplaatst op 6 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Hey destiny, wil je langs deze weg Toch nog bedanken voor al wat je te vertellen had .




Ervaring van Nathalie met helderziende Destiny   Ervaring van Nathalie met helderziende Destiny   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Enorm onder de indruk van jouw gave en wijsheid. Ik hoef weinig informatie te geven tijdens de reading want je somt alles moeiteloos op. Echt heel knap, ik gun iedereen een reading met jou.




Ervaring van Marleen met helderziende Destiny   Ervaring van Marleen met helderziende Destiny   Ervaring van Marleen geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Destiny wat een lieve vrouw ben jij. Maar beter nog wat ben jij goed WHAW duidelijk en correct met alleen een naam super. We moeten nog even door het proces maar met jouw geruststelling kan ik de moed erin houden. Ik ben heel zeker van jou oprechtheid en gave. Ik raad iedereen aan zeker Destiny eens te bellen. Deze dame helpt je X.




Ervaring van A met helderziende Destiny   Ervaring van A met helderziende Destiny   Ervaring van A geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Ik kan 1 ding zeggen er zijn zuivere mensen met een goede ziel. Deze mevrouw is er daar 1 van.




Ervaring van Orfeo met helderziende Destiny   Ervaring van Orfeo met helderziende Destiny   Ervaring van Orfeo geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Bedankt voor je mooie reading. Ik ben benieuwd.

Liefs,
Brenda.




Ervaring van Brenda met helderziende Destiny   Ervaring van Brenda met helderziende Destiny   Ervaring van Brenda geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, ik heb u net aan de lijn gehad en ik viel helaas weg voordat ik nog dankjewel kon zeggen. Maar ontzettend bedankt voor uw mooie reading. Alles klopte, zonder dat u de precieze situatie wist. U heeft alles bevestigd wat ik voel maar wat de mensen om mij heen niet geloven. Dankjewel.




Ervaring van T met helderziende Destiny   Ervaring van T met helderziende Destiny   Ervaring van T geplaatst op 5 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, Je bent voor mij echt Geweldiggg. Zo eerlijk, zuiver en betrouwbaar. Je hebt mij de vertrouwen weer terug kunnen geven in mijn situatie. Onze gesprekken zijn altijd gezellig, maar je adviezen zijn vooral leerzaam. Op deze manier wil ik je nogmaals hartelijk bedanken dat je op mijn pad bent gekomen. Liefs W.




Ervaring van . met helderziende Destiny   Ervaring van . met helderziende Destiny   Ervaring van . geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  U bent een supervrouw. RESPECT.
Laat u weten wat er gaat gebeuren

R.




Ervaring van R met helderziende Destiny   Ervaring van R met helderziende Destiny   Ervaring van R geplaatst op 8 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny, bedankt voor je reading van gisteren. Goed gesprek met je gehad, hopelijk loopt alles zoals in je kaartlegging.




Ervaring van X met helderziende Destiny   Ervaring van X met helderziende Destiny   Ervaring van X geplaatst op 5 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Dankjewel voor het fijne gesprek, en je eerlijke antwoorden hier kan ik wat mee.

Liefs N.




Ervaring van N met helderziende Destiny   Ervaring van N met helderziende Destiny   Ervaring van N geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  WoW, zo onder de indruk.
Zonder iets te zeggen kon jij zeggen dat ik al jaren stilsta en dat ik eindelijk ga oogsten ivm een man. Het is afgesproken door onze zielen.
Wat jij voelt .voel ik al tijdje.
Jij bent fantastisch en je zegt alles met zoveel kracht dat ik zeker weet dat je gelijk hebt.
Je moet het zelf even ervaren want deze dame zegt heel veel op korte tijd.
Dat reisje die je zag met hem voel ik ook al een tijdje aankomen.
Destiny je hebt mij ontroerd en Ik moest er bijna van wenen toen je zei dat ik eindelijk ging oogsten.
Lieverd je bent vijf sterren waard.
Liefs van de Belgische dame met haar zielverwant (dan weet je wel wie ik ben).




Ervaring van Saartje met helderziende Destiny   Ervaring van Saartje met helderziende Destiny   Ervaring van Saartje geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny
Helaas kon ik u niet bedanken, maar ik ben blij dat ik u gesproken heb. Super bedankt voor uw mooie reading . Tot snel.


X
MelS.




Ervaring van MelS met helderziende Destiny   Ervaring van MelS met helderziende Destiny   Ervaring van MelS geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Wat een fantastisch mens ben jij, super super goed medium. je hebt mij zoo verbaasd . Jij bent echt meer dan 5 sterren waard. Dikke knuffel van mij xxx.




Ervaring van Songul met helderziende Destiny   Ervaring van Songul met helderziende Destiny   Ervaring van Songul geplaatst op 16 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Wat een leuke vlotte voorspelling, super lieverd. Jij bent top, was er echt door ontroert, echt het heeft mij geraakt. Ik heb er ook echt vertrouwen in dat al het moois onze weg op komt. Bedankt lieve Destiny, liefs Carine.




Ervaring van Carine met helderziende Destiny   Ervaring van Carine met helderziende Destiny   Ervaring van Carine geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Wanneer kan ik U weer bereiken.




Ervaring van etienne met helderziende Destiny   Ervaring van etienne met helderziende Destiny   Ervaring van etienne geplaatst op 14 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny , excuses voor de abrupte beeindiging van het gesprek. Ik heb heel veel aan het gesprek gehad, ook al was het van korte duur. Ii herken heel veel dingen, en omdat ik je eerder een keer heb gesproken weet ik dat ik je kan vertrouwen. Ik ga nu meteen aan de slag met je tip Hopelijk weet je wie ik ben. Xxx .




Ervaring van Anoniem met helderziende Destiny   Ervaring van Anoniem met helderziende Destiny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  In een woord GEWELDIG. Bel Destiny. she is the Best.




Ervaring van Monique met helderziende Destiny   Ervaring van Monique met helderziende Destiny   Ervaring van Monique geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Wederom heb je mij de kracht gegeven om te blijven geloven. Het los te laten voor nu. Ik zal me nu vooral blijven focussen op mezelf en ga er vanuit dat het allemaal goed komt. Ik laat het oude in het verleden en zal je zeker berichten wanneer de voorspellingen zijn uitgekomen. Nog bedankt voor je wijze en liefdevolle reading. Groetjes Priscilla.




Ervaring van Priscilla met helderziende Destiny   Ervaring van Priscilla met helderziende Destiny   Ervaring van Priscilla geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  WOW , wat een ervaring. Desteny vandaag op 20/1 opnieuw mogen spreken. Zonder dat ze wist wie ik was, kreeg ik exact dezelfde legging als een tijd geleden. Dit was echt een kippenvel moment. Zuiverder dan Destiny kan het niet worden volgens mij. Enkel de dingen die ondertussen zijn uitgekomen, kwamen niet meer naar boven. Enorm bedankt om je zuivere gaven zo te willen delen. Ik heb er alle vertrouwen in. Veel liefs. Ps: bedankt voor de boekentip.




Ervaring van Annoniem met helderziende Destiny   Ervaring van Annoniem met helderziende Destiny   Ervaring van Annoniem geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Lieve Destiny,
Ik heb de kans gekregen om je in de nacht van vrijdag op zaterdag 12/1 te mogen spreken. Ik was werkelijk enorm onder de indruk. Op dat moment zelf, maar nu 2 dagen verder nog steeds. Ik had nog al gebeldmet collega's van je. en ieder heeft zen kwaliteiten. maar wat jij kan en doet is werkelijk ongeloofelijk. Vind het heel jammer dat ik je niet eerder heb leren kennen, maar misschien is het nu wel goed moment ervoor. Je doet veel meer dan enkel zuivere voorspellingen ( waarvan ik zelfs ondertussen al resultaat heb mogen zien), je zet me ook helemaal in men kracht en hebt werkelijk een mentaliteitswijziging kunnen bekomen vr me. ik heb het even laten bezinken, maar merk dat ik door jou inzichten en hulp het nu ook echt anders zie en voel. Ik voel me werkelijk verlicht.
Ik wil je enorm bedanken voor je zuivere voorspellingen, maar ook voor de kans die je me gegeven hebt om me nu na lange tijd terug gewoon te kunnen ontspannen en terug meer te kunnen genieten van alles. Voorheen was het makkelijker gezegd dan gedaan, met jou hulp lukt het me nu ook echt.

Heel moeilijk om in woorden te omschrijven hoe bijzonder je bent met je gave en je lange ervaring, maar ik gun het echt iedereen om zichzelf een gesprek met u cadeau te doen. Dit moet je gewoon ervaren.

Heel hard bedankt voor alles. Voor je voorspellingen, voor je betrouwbare realistische hoop die je me geeft, en voor het gegeven dat je me terug hebt kunnen kunnen laten voelen hoe het voelt om terug echt rustig met vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan. Dank je wel.

Veel liefs
E.




Ervaring van E met helderziende Destiny   Ervaring van E met helderziende Destiny   Ervaring van E geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Destiny al een aantal keer gesproken. Aantal dingen zijn uitgekomen. Ze is consistent in haar readings. Een echte aanrader.




Ervaring van R met helderziende Destiny   Ervaring van R met helderziende Destiny   Ervaring van R geplaatst op 27 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-eindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden