Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-eindhoven.nl


  Helderzienden uit Eindhoven geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Elena
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve geduldige en warme Elena,
Je hebt al die tijd gelijk gehad. We zijn terug samen.
Je hebt me door de moeilijke tijd heen geholpen. Ik vind je een topper en een geweldig medium. Je kon mij regelmatig dingen vertellen die klopte en je op geen enkele manier kon weten.
Dankjewel lieverd.




Ervaring van S met helderziende Elena   Ervaring van S met helderziende Elena   Ervaring van S geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Wiuw elena je heb gelijk je zei al weken je pleegdochter kom terug en ja hoor ze belde mij en gaat snel komen je ben echt zuiver wat je voelt en ziet in je kaarten en hoop op al het positieve wat je ziet.




Ervaring van loes met helderziende Elena   Ervaring van loes met helderziende Elena   Ervaring van loes geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Haha je had het goed gezien in je kaarten het ging niet door want je had er geen goed gevoel bij en dat klopte helemaal. Je bent een mooi mens en meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van lachenbekje met helderziende Elena   Ervaring van lachenbekje met helderziende Elena   Ervaring van lachenbekje geplaatst op 1 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Mijn vaste mediumvriendin, begrijpt me helemaal en kan zo goed invoelen ze is heel eerlijk en heeft het beste met je voort.
Een mooi aanwinst voor deze site een topper.




Ervaring van amira met helderziende Elena   Ervaring van amira met helderziende Elena   Ervaring van amira geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Waow, waow, waow, ongelofelijk wat je allemaal uit je kaarten haalt.




Ervaring van Lies met helderziende Elena   Ervaring van Lies met helderziende Elena   Ervaring van Lies geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  je bleef zeggen dat je hem,
mee zag ook al vertrok hij niet mee , hij was er goed gezien topper.




Ervaring van O met helderziende Elena   Ervaring van O met helderziende Elena   Ervaring van O geplaatst op 14 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Gracias guapa. Zo fijn om je weer te spreken, hou er altijd een heel fijn gevoel aan over. Hiernaast zit je zo vaak raak met jouw voorspellingen. Dus ik weet zeker dat ik je gauw weer ga bellen om te zeggen dat je weer gelijk hebt. Tot snel. Liefs, F .




Ervaring van F met helderziende Elena   Ervaring van F met helderziende Elena   Ervaring van F geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Heel erg bedankt voor je fijne woorden en inzichten vandaag. Bedankt voor wie je bent.

Dikke knuffel L.




Ervaring van Anoniem met helderziende Elena   Ervaring van Anoniem met helderziende Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Hartelijk dank weer lieve Elena. Ik ga echt proberen om meneer wat op de achtergrond te zetten. Bedankt voor je eerlijke woorden. Hopelijk kan ik je snel en weer de bevestiging geven. Tot nu zit je heel vaak raak met jouw voorspellingen. Tot gauw lieve Elena. Xx F .




Ervaring van F met helderziende Elena   Ervaring van F met helderziende Elena   Ervaring van F geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Je zit er tot nu toe telkens boenk op. Ik geloof het soms niet en dan komt het toch weer uit. Je bent ook ontzettend lief en eerlijk- en je zet me weer in mijn kracht. Dank je hiervoor. Ik heb heel veel aan jou.




Ervaring van jeweetwelwie met helderziende Elena   Ervaring van jeweetwelwie met helderziende Elena   Ervaring van jeweetwelwie geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  lieve Elena ik heb elke dag wel even contact met jou en je weet mij weer vertrouwen te geven met alles. Er zijn dingen al uit gekomen en zo gisteren weer. Je bent echt goed en wat ik waardeer in jou is je eerlijkheid, geen sprookjes en jou liefde je mag gerust weten je zit in mijn hartje. Veel liefde van deze onzekere vrouw. Meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van lola met helderziende Elena   Ervaring van lola met helderziende Elena   Ervaring van lola geplaatst op 20 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elena, ik heb de kans gekregen om het je telefonisch te kunnen bevestigen, maar wou graag aan iedereen hier laten weten dat je zoveelste voorspelling weer is uitgekomen. Of ik het nu wil horen of niet, je blijft bij je inzichten en ik weet nu uit ervaring dat het zo zal lopen. Je zag contact, en het is inderdaad gelopen zoals je zei, ondanks dat ik het zelf totaal niet meer kon geloven. Dank je wel voor al je zuivere liefdevolle inzichten en coaching. Onbeschrijfelijk wat jij kan.
Ik gun iedereen een consult met je.

DANK JE WEL.




Ervaring van .... met helderziende Elena   Ervaring van .... met helderziende Elena   Ervaring van .... geplaatst op 21 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Superbedankt voor je rake inzichten en voorspellingen. Ja je had gelijk, er is contact geweest. Ik blij en waardeer jouw blijheid voor mij ook enorm. Uiteraard hou ik je op de hoogte van het verdere verloop maar ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen tussen mij en F. Tot snel lieverd and keep up the good work. Xx F.




Ervaring van F met helderziende Elena   Ervaring van F met helderziende Elena   Ervaring van F geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elena,

Ik heb je veel gesproken tijdens een hele moeilijke periode in mijn leven. Je hebt me gerustgesteld met je voorspellingen die tot nu toe allemaal uitgekomen zijn. Je bent super goed in wat je doet.
Dank je voor alles.
A.




Ervaring van Anke met helderziende Elena   Ervaring van Anke met helderziende Elena   Ervaring van Anke geplaatst op 6 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Onwijs bedankt lieve Elena. Voor mij voel je echt als een vriendin aan. Je steunt me enorm in een toch wat lastige tijd. We zullen zien wat de date zaterdag brengt, uiteraard hou ik je op de hoogte. Tot snel weer lieverd. Dikke knuffel F. Xx.




Ervaring van F met helderziende Elena   Ervaring van F met helderziende Elena   Ervaring van F geplaatst op 1 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elena, wil je via deze weg nogmaals hartelijk bedanken. Ik heb je vandaag twee keer gesproken. Ik hoop echt dat ik je heel gauw kan melden dat je gelijk hebt. Maar gezien de andere recensies moet dit wel goedkomen. Je bent een onwijs lieve dame die mij een bepaalde rust geeft. Tot snel weer lieverd. Liefs, FF xx.




Ervaring van FF met helderziende Elena   Ervaring van FF met helderziende Elena   Ervaring van FF geplaatst op 23 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Al eerder wat geplaatst en ook nu weer meerdere dingen uitgekomen, zoals contact vanuit iemand en hoe het contact zou verlopen. En je wist heel goed aan te voelen hoe ik er nu in sta. Het leukste deel wat je zag, kan ik niet mee wachten om met je te delen. Dank je wel. Waardeer je gave heel erg.




Ervaring van C met helderziende Elena   Ervaring van C met helderziende Elena   Ervaring van C geplaatst op 15 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Geen credits meer ik kon je niet meer bedanken dus bij deze. De sleutel ligt idd in mijn handen en het is aan mij te beslissen.
Met jouw inzichten weet ik zeker dat je me hierbij gaat helpen.
Dankjewel Elena en tot Bellens.
X.




Ervaring van Anoniem met helderziende Elena   Ervaring van Anoniem met helderziende Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elena,

Verbinding viel weg toen het over lievelingspaardje ging. Ik was wel benieuwd. Hopelijk hoor ik het een volgende keer nog van je.
Wel weer enorm bedankt voor alles. Ongelooflijk hoe straf jij bent en wat een kostbaar cadeau het is dat je je gaves op zo een coachende manier wilt delen. Ik heb al heel veel gehad aan je inzichten. Het blijft daarbij ook exact lopen zoals je iedere keer voorspelt. Heel straf.

Dank je wel. Veel liefs x.




Ervaring van ... met helderziende Elena   Ervaring van ... met helderziende Elena   Ervaring van ... geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Dankjewel lieve elena de verbinding werd net verbroken mooie voorspelling ik hoop dat het geluk eindelijk op mijn pad komt ik bel je snel weer x.




Ervaring van anoniem met helderziende Elena   Ervaring van anoniem met helderziende Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Elena.

Alleen maar vol verbazing en dankbaarheid naar je toe. Geen idee hoe je het doet, maar keer op keer zit je er boenk op. Zonder iets te zeggen geef je mee wat nodig is en wat ook werkelijk gebeurd.

Dank je wel voor alles.
Veel liefs.




Ervaring van Et. met helderziende Elena   Ervaring van Et. met helderziende Elena   Ervaring van Et. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elena,

Ik heb je een paar keer gesproken. En 1x zelfs 3x in een week, want achter elkaar kwamen dingen uit die je zei.
Ik voelde ook altijd een bepaalde rust als we ophingen. Je bent erg goed in wat je doet en verkoopt geen onzin of wat mensen willen horen. En ik waardeer dit heel erg.

Dank je wel.




Ervaring van C. met helderziende Elena   Ervaring van C. met helderziende Elena   Ervaring van C. geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elana, ik heb jou al meerdere gesproken ivm de breuk van mijn niet alleen grootste liefde maar diepste liefde. Hij is terug op mijn pad en in mijn leven. Alles is precies gegaan zoals je had verspeld. Je was voor mijn een lichtpunt in mijn uitzichtloze situatie. Je bent altijd heel nuchter en eerlijk geweest, ook als je minder nieuws had te melden maar altijd met het nodige respect. Je maakt er geen feel good show van. Je bent heel zuiver en ziet en voelt de dingen haarscherp aan. Je bleef altijd bij jouw zelfde verhaal en gevoel. Bedankt uit het diepste van mijn hart om mij te steunen in 1 van de donkerste periode uit mijn leven. Mede door jouw steun ben ik of wij beter gezegd, eindelijk thuisgekomen bij elkaar. Mijn oneindige dank daarvoor. Lieve groet. Sofie.




Ervaring van Sofie met helderziende Elena   Ervaring van Sofie met helderziende Elena   Ervaring van Sofie geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Elena, in januari hebben wij elkaar gesproken. Wat je zei klopte gewoon. Je zag duidelijk wat er speelt in mijn leven. Je hebt het goed gezien. Het eerste is uitgekomen. De nieuwe persoon is gekomen. Ik ga er van genieten en laat het op mij afkomen. Dank je wel lieve Elena. Veel knuffels en tot gauw. D.




Ervaring van D met helderziende Elena   Ervaring van D met helderziende Elena   Ervaring van D geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Dank voor je mooie readings en al je geduld. Ik moet nog even geduld hebben maar jouw readings helpen mij echt door deze heftige dagen/weken. Ik laat het je weten zodra jouw voorspelling uitkomt.

Liefs, S.




Ervaring van S met helderziende Elena   Ervaring van S met helderziende Elena   Ervaring van S geplaatst op 18 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elena,
De twee dingen die je had gezien zijn uitgekomen. Ontzettend bedankt.
Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Elena   Ervaring van Anoniem met helderziende Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Ontzettend bedankt voor je uitgebreide mail lieve Elena. Wat fijn dat je bevestigd wat ik zelf ook al voel. Dat lijntje dat wij hebben, de liefde en vriendschap. Het is soms lastig. Een moeilijk proces. Maar ik ga je advies opvolgen. Veel liefs, S.




Ervaring van S. met helderziende Elena   Ervaring van S. met helderziende Elena   Ervaring van S. geplaatst op 16 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Heel erg bedankt lieve Elena. De lijn werd verbroken vandaar dat ik je niet meer kon bedanken.
Je voelt voor mij zo vertrouwd aan en je hebt mij weer zulke goede inzichten gegeven.
Alles klopt weer wat je ziet voelt en hoort. Ik heb vertrouwen in jouw voorspelling die zeker gaat uitkomen. Ik heb velen gesproken maar jij steekt boven iedereen uit hier op de lijn
Tot Bellens
Liefs
The Secret Appel.




Ervaring van Appel met helderziende Elena   Ervaring van Appel met helderziende Elena   Ervaring van Appel geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Elena
  Ervaring met helderziende Elena
  Lieve Elena ik sta helemaal versteld van jou. Ben erg diep onder de indruk. Je bent zeer duidelijk en nauwkeurig in wat je voelt en ziet.
Alles klopt en geeft 100 procent bevestiging aan mijn gevoel. Bij alles wat je gezien en gezegd hebt stond ik ervan versteld van wauww. wat ongelofelijk goed. Je bent een topper.
Ik zal zeker de dingen in het leven anders formuleren zodat het positief op mijn pad komt. Jii hebt mij hierin gespiegeld.
Voor nu laat ik het over me heen komen en heb vertrouwen in wat je voorspeld hebt.
Beide keuze is goed, ik zal zelf het gevoel krijgen welke.
Dankjewel dat ik je heb mogen uitkiezen en je mag spreken.
Dankjewel voor dit consult en de mooie voorspellingen die gaan komen.
De lijn werd verbroken dus hierbij nogmaals bedankt.
Die film zoek ik op en ga ik zeker bekijken.
Ik heb er veel gesproken maar jij blinkt uit.
Elena kan ik zeker aanbevelen.
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Elena   Ervaring van Anoniem met helderziende Elena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-eindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden