Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-eindhoven.nl


  Helderzienden uit Eindhoven geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende John
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is kort maar krachtig, vertelt wat hij ziet en niks meer of minder.
Zeer duidelijk, werkelijk een top paragnost.

Liefs Z




Ervaring van Zoe met helderziende John   Ervaring van Zoe met helderziende John   Ervaring van Zoe geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Liefste John

Dank je dat je altijd klaar staat voor mij . Vind het fijn praten met je en kom dan weer tot rust.
Ik bel zeker terug.




Ervaring van Ray met helderziende John   Ervaring van Ray met helderziende John   Ervaring van Ray geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer, puur en zuiver. De beste die ik ken. Liefs E




Ervaring van Eveline met helderziende John   Ervaring van Eveline met helderziende John   Ervaring van Eveline geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Dankjewel John voor je extra geduld met mij .

Ik ga je zeker weer bellen .
Groetjes en veel liefs ,
K.




Ervaring van K met helderziende John   Ervaring van K met helderziende John   Ervaring van K geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Ondanks dat je er nooit om vraagt wil ik toch een getuigenis plaatsen. Je blijft rustig ondanks mijn onrust betreffende een operatie die ik moet ondergaan en je blijft bij je standpunt dat alles goed gaat komen en ik volledig zal genezen hoe vaak ik ook gebeld heb de achterliggende periode. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Ineke met helderziende John   Ervaring van Ineke met helderziende John   Ervaring van Ineke geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Fijn gesprek en ik hoorde echt dingen die klopte. En het advies wat hij gaf lag mij zo goed. Hele wijze man met los van dit ook veel levenservaring. We bellen weer een keer.

Bedankt voor de duidelijkheid lieve John,

N




Ervaring van Nathalie met helderziende John   Ervaring van Nathalie met helderziende John   Ervaring van Nathalie geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Je bent een echte steun en toeverlaat geworden paragnost John.
Bedankt voor je steeds juiste voorspellingen.
Duidelijk, concreet en voornamelijk een hele bijzondere consult gehad. Ik raad het iedereen aan. Liefs Marjorie




Ervaring van Marjorie met helderziende John   Ervaring van Marjorie met helderziende John   Ervaring van Marjorie geplaatst op 26 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Lieve John, bedankt voor het leuke consult. Ik bel je zeker terug.
Nog een fijne dag en tot snel.




Ervaring van Noa met helderziende John   Ervaring van Noa met helderziende John   Ervaring van Noa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is een rustig medium. Geeft je eerlijk antwoord op je vragen. Legt ook zijn antwoord uit als dat misschien niet is wat je wilt horen. En vertelt ook wat hij nog meer ziet/voelt.




Ervaring van Belinda met helderziende John   Ervaring van Belinda met helderziende John   Ervaring van Belinda geplaatst op 2 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John, wat een ervaring. Je bent een top paragnost. Dank voor de directe inzichten. zo duidelijk en alles klopt. blij met jou.




Ervaring van Nico met helderziende John   Ervaring van Nico met helderziende John   Ervaring van Nico geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Je woorden zijn oprecht en dat waardeer ik enorm. aanbeveling , ik zeg BELLEN .
Mary.




Ervaring van Mary met helderziende John   Ervaring van Mary met helderziende John   Ervaring van Mary geplaatst op 23 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Heb net een gesprek gehad met John. Ik was onder de indruk van alles wat John wist te vertellen. Ik vond u heel fijn om mee te praten en alles is nu een beetje helderder voor me. Hartelijke groeten, Elise.




Ervaring van Elise met helderziende John   Ervaring van Elise met helderziende John   Ervaring van Elise geplaatst op 19 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Ik heb John al enkele keren gesproken. Hij vertelde mij telkens hetzelfde en dat is dat we terug naar mekaar zouden toegroeien en een relatie zouden krijgen, dit is ondertussen uitgekomen.
John is een vriendelijke man en kan de situatie goed aanvoelen.




Ervaring van K met helderziende John   Ervaring van K met helderziende John   Ervaring van K geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is voor mij de allerbeste. Hij is rustig, houdt je niet langer dan nodig aan het lijntje, is To the point en daarboven nog juist ook. Ik bel al jaren met hem en telkens klopt het. Een aanrader.




Ervaring van Tor met helderziende John   Ervaring van Tor met helderziende John   Ervaring van Tor geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hallo John,

fijn gesprek en nieuwe inzichten gekregen. Dank voor je mooie woorden. BEDANKT voor de verhelderende toekomstvoorspelling. Warme groetjes . Anita.




Ervaring van Anita met helderziende John   Ervaring van Anita met helderziende John   Ervaring van Anita geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Zeer goed medium. Overtuigend en duidelijk in zijn waarnemingen. Wie de eerlijke waarheid onder ogen wil zien moet hem eens bellen.




Ervaring van Anoniem met helderziende John   Ervaring van Anoniem met helderziende John   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Beste John,
Ik bel al meer dan 10 jaar met u.
U voelt meer als een medium voor mij. Een levenscoach waarbij alle voorspellingen kloppen. Ik wil u ontzettend bedanken voor alle steun. U bent warmhartig en laat me geloven in mezelf. Ik hoop dat u nog lang en gezond leeft om ons te adviseren. Ik wil god bedanken voor uw aanwezigheid.
Liefs Zeynep van de mail.




Ervaring van Zeynep met helderziende John   Ervaring van Zeynep met helderziende John   Ervaring van Zeynep geplaatst op 28 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Dag lieve John, de laatste tijd bel ik je bijna elke dag door de probleemsituatie waar ik nu in zit. Jij blijft altijd even vriendelijk en helpt mij hier door te komen. Bedankt voor de moed en kracht die je me geeft.
Zeker John bellen, hij is de allerbeste.




Ervaring van D met helderziende John   Ervaring van D met helderziende John   Ervaring van D geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is een rustig overtuigend medium. Je kunt er al je twijfels over iets kwijt; hij houdt het helder en geeft rust.
Bedankt John.




Ervaring van Jan met helderziende John   Ervaring van Jan met helderziende John   Ervaring van Jan geplaatst op 6 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Lieve John, bedankt voor het hele fijne en mooi gesprek waarin je mij hebt herinnert hebt aan hoe belangrijk ik en mijn innerlijk gevoel voor mezelf zijn en dat niemand anders daar boven mag staan. Ook wil ik je bedanken aan je mooie voorspellingen over de liefde.
Liefs S.




Ervaring van S met helderziende John   Ervaring van S met helderziende John   Ervaring van S geplaatst op 6 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Lieve John, sorry dat ik altijd maar dezelfde vragen stel. Jij blijft daar zo rustig bij en zet mij weer op mijn spoor. Heel, heel erg bedankt, jij bent zeker 10 sterren waard. Super.




Ervaring van Anoniem met helderziende John   Ervaring van Anoniem met helderziende John   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Dag John, waauw je bent zeker een van de beste op deze lijn, altijd geduldig luisteren en je voorspellingen komen uit. Altijd vriendelijk wat je ook vraagt. Bedankt John, voor de steun als ik het moeilijk heb. R.




Ervaring van R met helderziende John   Ervaring van R met helderziende John   Ervaring van R geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Juist weer een fijn gesprek gehad met John. Altijd luister je met geduld, ben je vriendelijk en weet je mij te helpen, zet je mij terug in mijn kracht. Super bedankt hiervoor. Zeker de moeite waard om naar te bellen. Tot hoors H.




Ervaring van H met helderziende John   Ervaring van H met helderziende John   Ervaring van H geplaatst op 30 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Dag lieve John, wat ben jij goed. Altijd vriendelijk wat men ook vraagt. Zeker nummer 1 op de lijn. Zuiver medium. Niet langdradig en men kan John alles vragen. Super. Bedankt R.




Ervaring van R met helderziende John   Ervaring van R met helderziende John   Ervaring van R geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Had hier al eens een review gezet, dat jouw voorspellingen altijd heel zuiver klinken en me in mijn kracht zetten. Je hebt ook een hele mooie stem, alsof je ervaring hebt op de radio. Je zei dat S dichter naar me ging toegroeien en is ook gebeurd. Ben er van overtuigd dat de voorspelling dat het iets moois wordt tussen ons, ook zal uitkomen. Alleen moet ik de angst wat meer loslaten. Bedankt om me weer in mijn kracht te zetten.




Ervaring van Sandra met helderziende John   Ervaring van Sandra met helderziende John   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Je al enkele keren gebeld, en je zet me telkens weer goed in mijn kracht. Jouw voorspellingen klinken dan ook heel zuiver.




Ervaring van Sandra met helderziende John   Ervaring van Sandra met helderziende John   Ervaring van Sandra geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Heel erg bedankt John voor het fijne gesprek dat ik met jou gehad heb. Je hebt mij een heel goed advies gegeven. Ik ga er zeker over nadenken. Er zijn ook al voorspellingen van je uit gekomen. Dankjewel voor alles. P.




Ervaring van Petra met helderziende John   Ervaring van Petra met helderziende John   Ervaring van Petra geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is gewoonweg de beste. To the point en accuraat. Topmedium. Ik bel hem bijna iedere maand.




Ervaring van Carine met helderziende John   Ervaring van Carine met helderziende John   Ervaring van Carine geplaatst op 20 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John has really helped me through difficult and uncertain times. Clear, calm and accurate. A big thank you.




Ervaring van X met helderziende John   Ervaring van X met helderziende John   Ervaring van X geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  John is zeer aangenaam om mee te praten. Komt meteen to the point en houdt je niet langer aan de praat dan nodig. Ik wacht nu of het uitkomt wat hij voorspelt heeft voor mijn man en een andere persoon. Zeker de moeite waard om es naar te bellen. Groetjes Anja.




Ervaring van Anja met helderziende John   Ervaring van Anja met helderziende John   Ervaring van Anja geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Lieve John, de minuten waren op, mijn excuses.
Wat ik al zei door de telefoon, dat u zoveel geduld hebt. Al stel ik dezelfde vraag meerdere malen, u blijft zo rustig en kalm. Dat waardeer ik zeer en ben superblij met u. Tot bels weer. God zegene u.
Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende John   Ervaring van Sonja met helderziende John   Ervaring van Sonja geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  He is a kind and amazingly accurate. Totally recommend to anyone in need of clarirty delivered in a gentle, thoughtful way. A big thank John for the ongoing and valued support. Amazing.




Ervaring van W met helderziende John   Ervaring van W met helderziende John   Ervaring van W geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hele vriendelijke man om mee te praten. Hij ziet veel details en dingen die inderdaad zo zijn. Ik heb vertrouwen dat dingen gaan uitkomen zoals hij gezegd heeft. Dankuwel.




Ervaring van Petra met helderziende John   Ervaring van Petra met helderziende John   Ervaring van Petra geplaatst op 27 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  I can really testify that John has a real gift for getting the feel of what is unfolding. I have trusted his support and insight for a number of months now and can honestly say he is usually spot on. Thank you John for your gift and for your patience.




Ervaring van X2 met helderziende John   Ervaring van X2 met helderziende John   Ervaring van X2 geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Heb net met je gesproken wat ben je toch een lieverd. Ik ben weer gerustgesteld dankjewel. Ik hoop dat je voorspelling snel uitkomt. Dikke knuf x.




Ervaring van x met helderziende John   Ervaring van x met helderziende John   Ervaring van x geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-eindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden