Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-eindhoven.nl


  Helderzienden uit Eindhoven geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ongelofelijk hoe scherp jij dingen weet te voorspellen. Van verhuizen tot werk.
Ook wist jij te voorspellen dat een verhuizing niet door zou gaan, dat vond ik zo knap. Dat zei je al een lange tijd.

Ik bel je graag weer gauw op.




Ervaring van ondernemer met helderziende Louisa   Ervaring van ondernemer met helderziende Louisa   Ervaring van ondernemer geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Bedankt Louisa dat je naar mij wou luisteren. Je wist de situatie zo duidelijk te verwoorden. Je kon precies de vinger op de wonde leggen. Je lijkt me een hele lieve warme vrouw met het hart op de juiste plaats en ik vertrouw 100 procent op uw raadgeving en uw analyse.




Ervaring van Anne met helderziende Louisa   Ervaring van Anne met helderziende Louisa   Ervaring van Anne geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik voelde me erg gesterkt door de informatie die ze deelde. Het was een hele fijne en warme conversatie en ik ben haar zeer dankbaar voor haar tijd en kundigheid. veel liefs




Ervaring van Nirva met helderziende Louisa   Ervaring van Nirva met helderziende Louisa   Ervaring van Nirva geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Beste Louisa
Ik bel regelmatig en telkens sla je de nagel op de kop.
Ook de minder leuke dingen worden gewoon op tafel gegooid en dat is top. Ik weet telkens weer waar ik sta, positief of negatief.
Bedankt voor de adviezen wat betreft mijn liefdesleven, ik haal er altijd enorm veel kracht en wijsheid uit.





Ervaring van Mariska met helderziende Louisa   Ervaring van Mariska met helderziende Louisa   Ervaring van Mariska geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Beste Louisa

Dankjewel dat je altijd tot het uiterste gaat om duidelijkheid te scheppen. Alleen ben ik niet de geduldigste mens, so be patient with me.




Ervaring van Shanon met helderziende Louisa   Ervaring van Shanon met helderziende Louisa   Ervaring van Shanon geplaatst op 18 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa alles wat je zei klopte, ik ga je snel weer bellen. Je bent zoveel meer dan 5 sterren waard! xxx F




Ervaring van Feline met helderziende Louisa   Ervaring van Feline met helderziende Louisa   Ervaring van Feline geplaatst op 14 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,

Heel erg bedankt voor je hulp en inzichten de afgelopen tijd. Je bent echt geweldig. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik hoop dat het uiteindelijk goed komt.

Heel veel liefs.




Ervaring van D met helderziende Louisa   Ervaring van D met helderziende Louisa   Ervaring van D geplaatst op 9 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Heel goed. Indrukwekkend. LieveLouisa. Nog nooit heb ik een medium meegemaakt die zo goed is als jij, en ik heb er heel wat gebeld in het verleden tot ik jou had gesproken, steeds weer vertelde je dingen die daadwerkelijk ook uit kwamen, liefs An




Ervaring van An met helderziende Louisa   Ervaring van An met helderziende Louisa   Ervaring van An geplaatst op 8 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa is een zeer zuivere medium
Die alles bij kop en staart noemt geen blad voor de mond en zegt waar het op staat.
Ze weet je dingen te vertellen die ze eigenlijk niet kan weten ' ze heeft me dan ook heel goed geholpen. ze is een aanrader




Ervaring van Niek met helderziende Louisa   Ervaring van Niek met helderziende Louisa   Ervaring van Niek geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Bedankt lieve Louisa, de lijn sprong daarstraks af. Mijn excuses hiervoor. Je hebt me goed geholpen, je voelt dingen haarscherp aan! Eindelijk iemand die weet waar ze over spreekt! Heel oprecht zeg je waar het op staat.




Ervaring van Doortje  met helderziende Louisa   Ervaring van Doortje  met helderziende Louisa   Ervaring van Doortje geplaatst op 5 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa is een zeer oprecht medium die een zeer scherp en gedetailleerd waarnemingsvermogen heeft. Snel kan zij uitleggen hoe de situatie er precies uitziet. No nonsens en to the Point. Ze zal je dan ook niks voorspiegelen wat je graag wil horen. Een aanrader!




Ervaring van Helen met helderziende Louisa   Ervaring van Helen met helderziende Louisa   Ervaring van Helen geplaatst op 2 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa is een aanrader, dank voor het goede aanvoelen en begeleiding. Ik heb goed geslapen. Het was in 1 woord geweldig ons eerste consult. Het voelde alsof ik je al jaren zoekt. Geweldig.
Groetjes van A.




Ervaring van Cato met helderziende Louisa   Ervaring van Cato met helderziende Louisa   Ervaring van Cato geplaatst op 27 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dank u voor consult. je bent heel eerlijk en voelt me heel goed aan. Je weet veel , dank.




Ervaring van Sevile met helderziende Louisa   Ervaring van Sevile met helderziende Louisa   Ervaring van Sevile geplaatst op 22 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Bedankt Louisa voor het gesprek. Je bent meer dan 5 sterren waard. Wat een lieve vrouw en een geweldig medium. Dank je wel voor het gesprek.
Liefs.




Ervaring van Lin met helderziende Louisa   Ervaring van Lin met helderziende Louisa   Ervaring van Lin geplaatst op 19 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,
Bedankt voor je reading. Alles wat je zegt, klopt. Je bent eerlijk en oprecht. Ga zo door. Je bent een engel die weer licht laat stralen. Je bent een aanrader.





Ervaring van Marianne met helderziende Louisa   Ervaring van Marianne met helderziende Louisa   Ervaring van Marianne geplaatst op 13 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  heel gedetailleerde informatie die ook is uitgekomen. Ik hou u op de hoogte wat de rechtzaak betreft. heel scherp en heel correct.




Ervaring van caroline met helderziende Louisa   Ervaring van caroline met helderziende Louisa   Ervaring van caroline geplaatst op 9 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dag Louisa
Al twee keer een consult gehad. Beide waren heel goed. Dankjewel. Groetjes.




Ervaring van Marjorie met helderziende Louisa   Ervaring van Marjorie met helderziende Louisa   Ervaring van Marjorie geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik wil je even bedanken voor de mooie woorden, voor de rust en liefde die je bracht. Ik ben je dankbaar voor de paragnost die je bent.




Ervaring van Alexander met helderziende Louisa   Ervaring van Alexander met helderziende Louisa   Ervaring van Alexander geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Blijf zoals je bent, oprecht en je werkt vanuit je hart. Heel veel liefs




Ervaring van Samantha met helderziende Louisa   Ervaring van Samantha met helderziende Louisa   Ervaring van Samantha geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa je hebt maar weer eens gelijk gekregen. De huurster is de avond voor de uitdrijving met de noorderzon vertrokken. Alles wat je zegt komt altijd uit. Ongelooflijk. Super gedaan. Een topper. Xxx




Ervaring van Anoniem  met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem  met helderziende Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Hoi Louisa, de minuten waren op.
Wauww alles wat u zag klopt als een bus.
Hartelijk dank.
Lieve groetjes.
Sonja.




Ervaring van Sonja met helderziende Louisa   Ervaring van Sonja met helderziende Louisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Erg fijn om mee te praten, neemt tijd voor je Ik heb vertrouwen in haar advies en voorspellingen. Geeft goed en duidelijk raad, is te vertrouwen en een echte steun. Louisa. Hartelijk dank voor uw inzichten.




Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C met helderziende Louisa   Ervaring van C geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Sjee, inderdaad een olifantengeheugen heb je Louisa. Super bedankt voor je inzichten. Je bent een kanjer. Dikke kus. Wat een ontzettend lieve, eerlijke en oprechte dame. Zij wist heel veel te vertellen en voor mij te verduidelijken. Maar ook bevestigingen te horen gekregen. Ze luisterde goed en nam de tijd. Door haar ben ik weer een stuk zekerder. Ik bel zeker weer.




Ervaring van An met helderziende Louisa   Ervaring van An met helderziende Louisa   Ervaring van An geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, heel fijn je aan de lijn te hebben gehad. Fijne dame, legt alles goed uit. tot horens




Ervaring van Eefje met helderziende Louisa   Ervaring van Eefje met helderziende Louisa   Ervaring van Eefje geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ik plaats hier een recensie voor jou omdat jij er altijd voor mij bent. Ik kan alles met jou bespreken met een lach en een traan. Wat jij doorkrijgt komt ook uit en je windt er geen doekjes om. dankuwel om mij te helpen als ik het even niet meer zie zitten. Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met helderziende Louisa   Ervaring van Marieke met helderziende Louisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 22 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Hoi Louisa,
Bedankt!
Alles wat jij gezien heb is uitgekomen. Toppie!
Zeker 5 sterren waard.




Ervaring van Sherida  met helderziende Louisa   Ervaring van Sherida  met helderziende Louisa   Ervaring van Sherida geplaatst op 21 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Bedankt voor je goede raad.
Binnenkort ga ik je weer bellen. top.




Ervaring van Norah met helderziende Louisa   Ervaring van Norah met helderziende Louisa   Ervaring van Norah geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Ongelofelijk, wederom heb je weer gelijk en kwam het weer uit, wat ben je toch bizar goed. Ik vind het altijd fijn om met je bellen en je adviezen te horen en te volgen, ook komen je voorspellingen altijd uit, echt heel knap.
Je bent mijn favoriete medium, maar dat weet je.




Ervaring van Amersfoort met helderziende Louisa   Ervaring van Amersfoort met helderziende Louisa   Ervaring van Amersfoort geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa ik bel je vaak en steeds geef je mij goede adviezen waar ik iets mee kan. Je voorspellingen komen altijd uit en ik kan hier altijd op vertrouwen. Tijd kan je helaas nooit geven waardoor dingen soms langer duren dan ik zou willen maar jij weet mij dan altijd weer moed te geven. Alles zal goed komen. Dank je voor alles. Liefs, van mij xxx





Ervaring van Mar met helderziende Louisa   Ervaring van Mar met helderziende Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa,

Ik spreek je nu al een tijdje en alles wat je op je ogen ziet is uitgekomen. Ik ben heel dankbaar voor je hulp en ik kan niet wachten om je te bellen om aan te geven dat je weer gelijk hebt en dat het uiteindelijk allemaal goed komt.

Heel veel liefs Dees .




Ervaring van Dees  met helderziende Louisa   Ervaring van Dees  met helderziende Louisa   Ervaring van Dees geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, woawh woawh, wat ben jij weer ongelofelijk scherp in je waarnemingen. Je voorspelde me dat me tweelingsziel in mijn leven zou komen en ik wil je vertellen dat ik inmiddels zielsgelukkig ben met hem sinds 3 maanden. Daarnaast is uitgekomen wat jij had gezegd over mín onderneming. Lieve Louisa, duizend maal dank dat je jou gave deelt met ons en dat allemaal wat jij ziet via jou ogen. Je bent een kado voor ons en ook voor mediums.nl en hoop dat de andere bellers je met veel respect behandelen. Warme liefdevolle gedachtes Sas




Ervaring van Saskia  met helderziende Louisa   Ervaring van Saskia  met helderziende Louisa   Ervaring van Saskia geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa, je voorspelling is uitgekomen. Je bent zeer sterk in je waarnemingen. Tot de volgende keer.




Ervaring van Lucas met helderziende Louisa   Ervaring van Lucas met helderziende Louisa   Ervaring van Lucas geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Dank je wel Ben blij met je voorspellingen . Ik bewonder je werk bedankt.




Ervaring van Feline met helderziende Louisa   Ervaring van Feline met helderziende Louisa   Ervaring van Feline geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieverd, jij hebt zo n bijzondere en mooie gave. Jij wist mij nog meer aanvullende informatie te geven waar ik iets mee kan. Ik houd je op de hoogte en ga je nog vaak bellen. Dank je wel





Ervaring van Amina met helderziende Louisa   Ervaring van Amina met helderziende Louisa   Ervaring van Amina geplaatst op 1 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, dankjewel voor de mooie inzichten, ik kan hier veel mee. Ben blij dat jij me heb laten zien dat het anders is, en dat ik in mezelf moet geloven.
Dankjewel xxx E




Ervaring van E met helderziende Louisa   Ervaring van E met helderziende Louisa   Ervaring van E geplaatst op 28 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-eindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden