Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-eindhoven.nl


  Helderzienden uit Eindhoven geven advies
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Zoya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Zoya is eerlijk en houd je niet langer aan de lijn dan nodig. Echt een top paragnost. Liefs M




Ervaring van Miranda met helderziende Zoya   Ervaring van Miranda met helderziende Zoya   Ervaring van Miranda geplaatst op 13 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, Dank u wel voor het mooie consult. U wist heel veel te vertellen, ook dingen die ik niet wist. Top.




Ervaring van Ed met helderziende Zoya   Ervaring van Ed met helderziende Zoya   Ervaring van Ed geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve lieve Zoya. Jij weet me altijd tot rust te krijgen.. super lieve vrouw ben je. xx M




Ervaring van Marius met helderziende Zoya   Ervaring van Marius met helderziende Zoya   Ervaring van Marius geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Zoya,
dank voor het zuivere consult. Je bent een goed paragnoste.




Ervaring van Hannah met helderziende Zoya   Ervaring van Hannah met helderziende Zoya   Ervaring van Hannah geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, dankjewel voor je warme woorden die je mij hebt gegeven een tijd geleden. Ik ben nog steeds onder de indruk. Ik hoop binnenkort weer tijd vrij te kunnen maken om je te bellen.




Ervaring van Faith met helderziende Zoya   Ervaring van Faith met helderziende Zoya   Ervaring van Faith geplaatst op 25 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Waw Zoya, wat jij allemaal zag klopte volledig. Je kan goed zien hoe iemand tegenover iemand anders staat. Ook hebt je tijd kunnen duiden. Ik laat je zeker weten als het uitkomt maar eigenijk twijfel ik geen seconde eraan. Wat een aanwinst ben je!! Liefs Jada




Ervaring van Jada met helderziende Zoya   Ervaring van Jada met helderziende Zoya   Ervaring van Jada geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Hoi Zoya, Had het horen zeggen van een vriend die je ook belde, en een vol lof was, toen heb ik het ook geprobeerd . ik belde je, je nuchtere aanpak en onmiddellijke antwoord hielpen me echt. xx P




Ervaring van Peggy met helderziende Zoya   Ervaring van Peggy met helderziende Zoya   Ervaring van Peggy geplaatst op 19 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Zoya
U heb ik nu voor de 1x gesproken 1 woord straf .
U zei me dingen die me nog gezegd zijn (heks ) .
Bedank hierbij voel me nu al beter omdat mijn intuitie ook juist zat .
Fijne dag verder .
Rita




Ervaring van Rita met helderziende Zoya   Ervaring van Rita met helderziende Zoya   Ervaring van Rita geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Echt knappe helderziende. Top gesprek gehad.




Ervaring van Nicolina met helderziende Zoya   Ervaring van Nicolina met helderziende Zoya   Ervaring van Nicolina geplaatst op 18 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Hoi Zoya, de telefoontjes naar jou zijn altijd zooo bijzonder.. ik bel snel weer. grtjes W




Ervaring van Willem met helderziende Zoya   Ervaring van Willem met helderziende Zoya   Ervaring van Willem geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Dank je wel Zoya, je weet me altijd gerust te stellen.
Veel liefs Josť




Ervaring van Josť met helderziende Zoya   Ervaring van Josť met helderziende Zoya   Ervaring van Josť geplaatst op 10 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Je zat weer goed en wist nog wie ik was . Jij bent en blijft geduldig .




Ervaring van Tess met helderziende Zoya   Ervaring van Tess met helderziende Zoya   Ervaring van Tess geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Zoya, ik bel je al geruime tijd. Elke keer weet je alles zo goed te omschrijven zonder dat ik je iets vraag, je legt de situatie piekfijn uit tot in detail. Je bent een topper, ik heb al zoveel hulp van je gehad dank je.




Ervaring van Cecile met helderziende Zoya   Ervaring van Cecile met helderziende Zoya   Ervaring van Cecile geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Dank je wel lieve Zoya. Fijne Feestdagen en een Gelukkig 2023.




Ervaring van L met helderziende Zoya   Ervaring van L met helderziende Zoya   Ervaring van L geplaatst op 24 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  hallo Zoya. lang geleden. je doet het goed.Ik kon het niet en durfde het niet te geloven,
Maar het is idd allemaal alweer uitgekomen.
Nogmaals dank je wel T.




Ervaring van Tracy met helderziende Zoya   Ervaring van Tracy met helderziende Zoya   Ervaring van Tracy geplaatst op 22 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Hoi Zoya, bedankt weer. Verbinding viel helaas weg. Ik zal het luchtig houden ;-).




Ervaring van L met helderziende Zoya   Ervaring van L met helderziende Zoya   Ervaring van L geplaatst op 23 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  ik vind zoya een zeer sympathieke dame die open communiceert. ik wens je dan ook alle geluk toe.




Ervaring van karo met helderziende Zoya   Ervaring van karo met helderziende Zoya   Ervaring van karo geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Dank je wel weer Zoya. ben weer helemaal blij :-).




Ervaring van L met helderziende Zoya   Ervaring van L met helderziende Zoya   Ervaring van L geplaatst op 4 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Je hebt gelijk gekregen. je bent top Zoya. het is gewoon uitgekomen.
Ik hoop dat jij blijft doen waar jij goed in bent .




Ervaring van Veronique met helderziende Zoya   Ervaring van Veronique met helderziende Zoya   Ervaring van Veronique geplaatst op 3 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, wat een geweldig helderziende bent u.
Alles wat u had voorspeld is uitgekomen. Heel erg bedankt voor het mooie telefoonconsult. U bent erg begripvol. Tot binnenkort.




Ervaring van Marcha met helderziende Zoya   Ervaring van Marcha met helderziende Zoya   Ervaring van Marcha geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya wat ben jij een lieve vrouw. Direct en eerlijk. Ik begon meteen te lachen toen ik je stem hoorde. Je verteld hoe of wat zonder te veel vragen. Zoveel positiviteit. Ik ga je meer opbellen om me te steunen tijdens de moeilijke momenten. En ondertussen afwachten wat je reading zal geven maar het voelt goed aan en ik geloof erin. Tot binnenkort. Veel groetjes Laila.




Ervaring van Laila met helderziende Zoya   Ervaring van Laila met helderziende Zoya   Ervaring van Laila geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met helderziende Zoya   Ervaring van Yasmine met helderziende Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Hi Zoya. Ik was net te laat om u te bedanken voor het fijne gesprek. Ik ben weer veel te weten gekomen. U bent echt een aanrader en heel goed in het beschrijven van de situatie. Ik laat het rustig op mij afkomen en ik mijn leven gaat door. Als ik nieuws heb dan zal ik het u zeker laten weten.

Superbedankt. Xxx.




Ervaring van Yasmine met helderziende Zoya   Ervaring van Yasmine met helderziende Zoya   Ervaring van Yasmine geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Zoya is een echte aanrader. Topper .




Ervaring van Carine met helderziende Zoya   Ervaring van Carine met helderziende Zoya   Ervaring van Carine geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Dag Zoya. Deze vrouw moet je zeker bellen.
Echt een TOPPER op deze lijn ik geef haar meer dan 10.
Ik bel haar meermaals in de week voor de moment en geeft me al zoveel geholpen en ook voelt alles zeer direct aan zonder je uitleg moet geven.
Alles komt ook heel snel uit wat ze zegt.
Merci lieve Zoya om mij in deze moeilijke tijd mij te helpen en steun en advies te geven.

Echt bedankt Zoya je bent een lieve eerlijke correcte vrouw.

Dikke kus Sabina.




Ervaring van Sabina met helderziende Zoya   Ervaring van Sabina met helderziende Zoya   Ervaring van Sabina geplaatst op 18 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, zo fijn dat jij het rechtstreeks door krijgt zonder pendel en of kaarten te raadplegen. Ik blijf geduld hebben, wetend dat het goed komt ook al gaat het heel traag. Neem weer contact met je op zodra er weer nieuws is. Je bent een kanjer.




Ervaring van L. met helderziende Zoya   Ervaring van L. met helderziende Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 4 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, nogmaals hartelijk dank voor je reading en adviezen.
Je heb snel een antwoord die je volgens mij zonder kaarten en alleen met behulp van je gidsen kunt geven. Kortom, je bent een kanjer.




Ervaring van Anomiem met helderziende Zoya   Ervaring van Anomiem met helderziende Zoya   Ervaring van Anomiem geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Een kort gesprek . Helder en duidelijk .
Voelde me effe down maar ze heeft me weer op het juiste pad geduwd. Zoya tot de volgende keer thank you, je heb het goed gezien.




Ervaring van Fajalobi met helderziende Zoya   Ervaring van Fajalobi met helderziende Zoya   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Hoi Zoya, wij hebben elkaar vanmiddag gesproken. Het was ophelderend en heel duidelijk. Je gaf mij een goed en rustig gevoel . Ik hoefde niets te vertellen, dit deed jij al. Hartstikke bedankt en bel je snel weer een keer.




Ervaring van Anoniem met helderziende Zoya   Ervaring van Anoniem met helderziende Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Hoi Zoya, fijn dat ik je weer te pakken kreeg en weer met je kon praten. Vind het zelf ook nog best wel eng, dus wacht er nog heel even mee om het te gaan vragen. Lieve groet en we spreken elkaar binnenkort weer.




Ervaring van L. met helderziende Zoya   Ervaring van L. met helderziende Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Nog een kleine correctie ivm de waardering van het aantal sterren ipv 3 zeer zeker 5 sterren van mij. Spreek je snel weer Zoya.




Ervaring van L. met helderziende Zoya   Ervaring van L. met helderziende Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Zoya heeft al een aantal dingen gezegd die al uitgekomen zijn. Vriendelijke vrouw met rustige stem. Houdt je niet onnodig aan de lijn. Ik zal jouw raad opvolgen om het wat los te laten en mijn gedachten wat te verzetten. Dank je wel Zoya en ik spreek je binnenkort weer.




Ervaring van L. met helderziende Zoya   Ervaring van L. met helderziende Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Dag Zoya, hartelijk dank vr het gesprek van daarnet (9/01). Sorry vr het bruuske gesprekseinde. Ik wens je het allerallerbeste.




Ervaring van Myriam met helderziende Zoya   Ervaring van Myriam met helderziende Zoya   Ervaring van Myriam geplaatst op 9 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Zoya, hartelijk dank vr het gesprek v daarnet. Dank vr uw begrip, warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Zoya   Ervaring van Myriam met helderziende Zoya   Ervaring van Myriam geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, kort maar super krachtig. Veel Dank Lieve Dame J.




Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met helderziende Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met helderziende Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-eindhoven.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden